sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Suuri Snadi

Poikkesin Vantaalla Suuri Snadi -tapahtumassa. Sinne oli koottu halli täyteen pienoisrautateita, keräilyfiguureja, vanhoja leluja ja tottakai nukkekotitavaraa. Eniten aikaa kului varmasti ihaillessa rautateitä ja niiden ympärille rakennettuja maisemia. Tuli sentään vähän tehtyä ostoksia nukkispuoleltakin.

Sänky menee kartanon suurimpaan makuuhuoneeseen, sitä asuttavalla pariskunnalle. Valkoinen ei ole oikein tavoittelemaani fiilikseen sopiva väri, joten tuunaan sänkyä maalaamalla sen ja lisäämällä jonkinlaisia koristeluita. Ja petivaatteet tarvii toki valmistaa ihan patjasta alkaen.

Tuolien paikkoja ei ole vielä nimetty, mutta luultavimmin ne päätyvät makuuhuoneisiin, toinen ainakin sängyn kanssa samaan jonkinlaisen työpöydän ääreen. Pöytää ei ole vielä, mutta teen sellaisen varmaankin itse.

Ja koska kyseessä on rinnakkaistodellisuudessa elävä "kummituskartano", siellä asuu kaikenlaista outoakin väkeä. Tuo pieni lohikäärme päätyy varmaan jonnekin kaapin päälle. Saa sitten mielessään kukin miettiä, että onko se elävä vaiko vain esim täytetty. Lepakko päätyy varmaankin roikkumaan salin verhotangosta.

Kengurupatsas on proffan matkatuliaisia ja päätyy johonkin hyllyyn, samoin proffalle menee altaassa olevat taskuravut. Hänen huoneensa hyllyt tulevat täyteen kummallisia kirjoja ja erilaisia näytepurkkeja, joten ravut sopivat hyvin siihen sekaan.

Peili on menossa mummon makuuhuoneeseen. Se on niin kaunis tuollaisenaan, että sille tuskin teen yhtään mitään. Taulukehyksiin tulee jonkinlaiset muotokuvat ja ne päätyvät salongin seinälle. Että tällaista tällä kertaa.

Kartanoon on tullut uusi kaksijalkainen asukkikin Taru Astikaiselta, mutta hänestä tulee ihan oma päivityksensä jossain kohtaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti