sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Projektin etenemistä

Hihhei, pitkästä aikaa taas projektikin menee vähän eteenpäin. Käsissä ollut iho-ongelmia, niin ei ole voinut askarrella. Nyt pysyy jo pensselit ja mattoveitset kädessä. Huonekaluja on petsattu, kirjahylly odottaa nyt kirjatalkoita. Tarvii joku ilta laittaa leffa pyörimään ja alkaa liimailla kirjoja kasaan. Niitä tarvitaankin iso pino jotta kirjastossa on kunnolla täytettä.

Tänään on vuorossa salin ikkuna-aukkojen mittailu ja leikkaus. Siinä onkin väkertämistä, aion tehdä saliin isot ikkunat ja niitä tulee monta. Saas nähdä millainen tappelu on vielä edessä ikkunan pokien kanssa... Mittailin juuri, että rimaa on sentään riittävästi. Projektikuvia tulee kunhan homma vähän etenee...

Edit: Ja sainkin sitten salin seinät tapetoitua. Tuli ihan susirumat saunat, mutta eipä kummituskartano niin kuosissa olekaan. Ja osa peittyy verhojen alle. Jalka- ja kattolistat peittää ja tukee sitten toki "reunoja". Kolmen ikkunaa on takaseinällä, sinne tulee oikeanpuoleiseen nurkkaan kaakeliuuni. Pala on näköjään ylösalaisin kuvassa. Heh. Kahden ikkunan seinä on talon pääty. Ikkunaton tulee sitten sitä vastapäätä ja sen nurkasta näkymättömistä on kuvitteellisesti ovi käytävään, josta pääsee portaikkoon ja viereiseen salonkiin. Halusin monta ikkunaa tähän suurinpaan huoneeseen, pitäähän salissa kunnolla moisia olla. Seuraavaksi sitten pahin, nimittäin ikkunanpuitteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti