sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Salongin ja kirjaston rakentelua

Väänsin tänään salonkia ja kirjastoa vähän valmiimmaksi. Ikkunat on valmiit, samoin ovet melkein. Kahvat puuttuu, ne on tilattu Minimaailmasta mutta paketti ei ole vielä tullut. Ovet ovat vain valeovet ne eivät ole avattavissa oikeasti. Liimasin rimasta karmit ja ohutta viilua oveksi.

Väliseinän kiinnittäminen oli aika kinkkistä, että sen sai kohdalleen. Ei saisi ainakaan kamalasti irvistää mistään, eikä salogin tapetti näkyä kirjaston puolelle eikä vastaavasti kirjaston punainen seinä salonkiin. Ihan kohtuullisesti näyttäisi onnistuneen. Seuraavaksi pitäisi kiinnittää jalkalistat ja kynnykset oviin. Sitten katto ja siihen listat paikoilleen niin on valmista.

Piti pätkiä jalkalistoihin rimat tänään, mutta oranssi apulainen päätti toisin. Onnistui hepulissaan pudottamaan sahan lattialle ja se meni rikki. Terää kiinnipitävä osa katkesi eikä nyt sitten saa enää terää paikoilleen. Hienoa... Saha oli vielä lainatavara niin nyt olen kaverille yhden moisen velkaa.

Mallasin vähän kalustusta kohdalleen keskeneräiseen huoneeseen. Paikat repsottaa, mutta on taas osastoa että kun itse tekee, saa mitä sattuu tulemaan. Onpahan taas värkätty runko itse alusta asti. Ja vanhoissa taloissa nyt on paikat vinossa.

Tässä kirjastoa:Ja tässä salonkia:

1 kommentti: