torstai 27. syyskuuta 2012

Kartanon taustaa

Voisin hieman valottaa kartanon taustaa ja sen jo kuvistakin ilmenevää sekavahkoa sisustusta.

Kyseessä on vanha suvussa periytyvä talo, jossa eletään jonkinasteista nykyaikaa, ainakin rinnakkaistodellisuudessa. Mummo, jonka huonetta olen jo värkännyt, on talon matriarkka, joka myös omistaa sen. Siellä tykätään vanhoista esineistä ja uusi ja vanha kohtaavatkin sulassa sovussa. Paljon on perintönä kulkevia vanhoja huonekaluja ja tavaroita, mutta sekaan on toki hankittu uutta. Jokaisella on omissa huoneissaan myös omaan elämäänsä liittyviä asioita.

Kulmakammaria, jossa on pieni salahuone vaatekaapin takana, tulee asuttamaan mummon äärimmäisen omituinen poika. Tässä on vähän hullun professorin vikaa ja hän onkin aina säätämässä kaikkea outoa. Hän on myös ehtinyt kiertämään paljon maailmaa ja tuonut matkoiltaan kartanoon vähän yhtä sun toista. Ehkä myös mummon sängyn alla asuva mörkö on alunperin tuliainen joltain reissulta?

Kartanon suurimmassa makuuhuoneessa mummon huoneen vieressä asuu yksi mummon lapsenlapsista puolisonsa kanssa. Heidän elämästään ei vielä ole tässä kohtaa tarkempaa tietoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti